top of page

Şehrin stresli yaşamından bir nebze olsun uzaklaşmak, kendimi "kızgın kumlardan serin sulara" atmak ve iş hayatının getirdiği olumsuzluklardan kendimi rehabilite etmek amacıyla 2017 yılında almış olduğum bahçenin ilk peyzaj çalışmalarına böylelikle direkt, bodoslama ve hatta bombalama bir atlayışla girdim. Tabi bu işe kalkışırkenki perspektifle işin içine girdikten sonraki durum tam bir kaostu. Ne olduğunu bile anlayamadan; kazma, kürek, taş, toprak, çimento, çim, ağaç kökü, haşereler, fidanlar, fideler ve daha nice bilmediğim, bilmediğimiz kavram ve işlerle tanıştık. Tanıştık diyorum; çünkü bu sürecin çoğunu başta eşim ve çocuklarımla birlikte göğüsledik.



Burada yer alan her şey; bahçe peyzajını, bahçe evlerini ve bahçecilikle ilgili diğer meşgaleleri kendine hobi edinenlerin bir nebze olsun faydalanacağı, geçmiş tecrübelerimi(-zi) ve halen tecrübe ettiklerimi(-zi) paylaşacağım bir blog çalışmasıdır.


Bu arada resimdeki yer benim hobi bahçem...

(BitmemiÅŸ haliyle)








Son Yazılar

Hepsini Gör

Tüm yazılar...

Neden? Neden hobi bahçesi Hobi Bahçenizi alırken bunlara dikkat edin: Hobi bahçenizde neler yetiştirebilirsiniz. Peyzaj İlgili Yönetmelikler-1 Hobi bahçenizde yapı ve inşaat prosedürleri Bahçeyi

bottom of page