top of page

İster yatırım araçlarından bir enstrüman olarak, isterseniz keyfi ve kişisel heveslerinizin sonucu olarak bir hobi bahçesi edinmiş olun hiçbir zaman kaybetmeyeceksiniz.


"Toprak, topraktır..."

En durgun piyasalarda bile toprak değerinden hiçbir şey kaybetmemektedir.


Ülkemizin ve dünyanın içine düştüğü mikro/makro krizlerde bile bu piyasa hiç bir zaman değerini ve cazibesini kaybetmedi. Bununla beraber ister o dönemin en karlı yatırım enstrümanları ile kıyaslayın, isterseniz başkaca taşınmaz gayrimenkullerle kıyaslayın göreceksiniz ki bahçeniz size hiçbir zaman kaybettirmeyecek.



Eğer yatırım aracı olarak bir bahçe almayı düşünüyorsanız :

başlıklı yazıyı okumanızı tavsiye ederim.


Eğer kararsızsanız neden hobi bahçesi yazısını okumanızı önemle tavsiye ederim.


Alacağınız bahçe ruhunuzu dinlendireceğiniz rehabilitasyon merkeziniz olacaktır. Hem ruhsal hem fizyolojik olarak gençleştiğinizi göreceksiniz. Bahçenizde yapacağınız aktivitelerle bedeniniz form tutacak, ruhsal olarak da detoks yapıp, senelerin ruhunuza yüklediği olumsuzluklardan arınacaksınız.


Kendi sebze ve meyvelerinizi üretip, gönül rahatlığı ile tüketeceksiniz. Zararlı kimyasallar yerine kültürel yöntemlerle yetiştirdiğiniz sebze ve meyveleri yiyeceksiniz. Göreceksiniz ki yetiştirmiş olduğunuz ürüne, kendi aroması kadar o ürün için harcadığınız emek de lezzet katacaktır.


Ailenizle verimli ve eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz, şehrin gürültü ve stresinden uzak, yarı izole yaşam alanınızda dilerseniz piknik yapabilir, dilerseniz kimselere rahatsızlık vermeden mangal yapabilirsiniz.


Hangi yönü ile düşünürseniz düşünün hobi bahçesi sahibi olmak her yönüyle size değer kazandıracaktır...

Son Yazılar

Hepsini Gör

Tüm yazılar...

Neden? Neden hobi bahçesi Hobi Bahçenizi alırken bunlara dikkat edin: Hobi bahçenizde neler yetiştirebilirsiniz. Peyzaj İlgili Yönetmelikler-1 Hobi bahçenizde yapı ve inşaat prosedürleri Bahçeyi

bottom of page